Využijte synergie se světovými módními návrháři a Pantone Color Institute a navrhujte svá díla v aktuálních módních barvách.

 

 NYFW2022

 

Podle odborníků Pantone Color Institute tyto barvy roku 2022 odrážejí touhu po rovnováze v měnící se světě, navozují pocit pohodlí, srozumitelnosti a bezpečnosti. Současně v dynamických, výrazných odstínech představují optimismus a pocit osvobození. Navíc vzorník obsahuje 4 barvy roku (Color of the Year) za poslední roky. Cena 99/149 Kč, Eshop ZDE.

 

NjijaColorWheel Trend2022

Hlavní použití

 

• Barevné materiály, které sledují aktuální trendy...
Celosvětová barevná kompatibilita v módním průmyslu...
Široká oblast použití – od reklamy po finální produkty...

 

Obsah

 

Vzorník Ninja Color Wheel Trend 2022 obsahuje 15 odstínů aktuálních Pantone pro procesní a digitální tisk (CMYK) a web design (RGB, HTML).

  • 10 módních barev New York Fashion Week (dále jen NYFW) pro období jaro/léto 2022. Všechny barvy mají definice Pantone, RGB, HTML a CMYK.
  • 5 barevných klasik, u nichž můžeme očekávat, že je módní návrháři představí své nové kolekce podzim/zima.

 

Ceny a objednávky – eshop ZDE 

 

  • NC whell trend setAkce - Ninja Color Wheel Trend 2022 Coated – obsahuje 15 NYFW barev Pantone pro procesní a digitální tisk a WEB design na lesklém natíraném papíru 350 g – cena 99 Kč (akční cena, jinak 149 Kč) eshop ZDE
  • Akce - Ninja Color Wheel Trend 2022 Uncoated – obsahuje 15 NYFW barev Pantone pro procesní a digitální tisk a WEB design na ofsetovém nenatíraném papíru 350 g – cena 99 Kč (akční cena, jinak 149 Kč) eshop ZDE
  • Výhodně - Sada Ninja Color Wheel Trend 2022 Coated a Uncoated – obsahuje 15 NYFW barev Pantone pro procesní a digitální tisk a WEB design na lesklém natíraném a ofsetovém nenatíraném papíru 350 g – cena 149 Kč (akční cena, jinak 249 Kč) eshop ZDE

 

Náš tip

 

COY22 flatlay fashionZa ty peníze se vyplatí mít vzorník Ninja Color Wheel Trend 2022 s paletou barev z New York Fashion Week pro procesní a digitální tisk a WEB design i jen v šuplíku. Může Vás inspirovat k řešení, o kterém byste jinak neuvažovali. Navíc nikdy nevíte, kdy a kdo za Vámi přijde se zakázkou s požadavkem těchto barev. Vy budete připraveni!

 

Tip pro Vás

 

pancolinsAť už se jedná o potisk textilu, průmyslovou výrobu, tvorbu reklamních a produktových dokumentů či sjednocení s web designem prací s aktuálními módními barvami a získáte časový náskok vůči konkurenci. Se vzorníkem Ninja Color Wheel Trend 2022 využíváte synergii se světovými módními návrháři a Pantone Color Institute.

Corel, Pinnacle, Pantone, CMYK, RAL, NCS, LightBOX | dtpstudio.cz

Corel, Pinnacle, Pantone

CMYK, RAL, NCS, LightBOX