Ve světě barev se dnes potřebuje vyznat každý, kdo to myslí s počítačovou grafikou a barevnými dokumenty vážně. Barevné vzorníky patří k základním pomůckám tohoto světa.

 

cmyk prehled 

 

cmyk_porovnani

V polygrafii je nejpoužívanější barevný model CMYK. Pro jeho úspěšné použití potřebujeme barevné vzorníky. Jedny z nejzajímavějších se jmenují CMYK BASIC/PANTONE/ALL. Jejich tajemství je úžasně jednoduché. Uprostřed každého barevného vzorku je kulatý otvor. Když pod tento otvor umístíme zkoumaný barevný originál, máte ihned jasno – buďto barva v otvoru splyne, nebo nikoliv. Pod vzorkem jsou čísla, určující jeho barevné složení. Subjektivita posuzování je snížena na minimum. Skutečná genialita je v jednoduchosti.“...z recenze v odborném časopise Print&Publishing.

Rodina vzorníku CMYK obsahuje 3 typy a 12 variant. Ty pokrývají takřka 100% všech požadavků ve standardním barvotisku. Kromě toho vzorníky obsahují i speciální vzorník neutrálních, studených a teplých černých barev a typografický doplněk pro určování síly linek, velikosti písem a úhlů. Vzorníky CMYK z DTP STUDIA získaly i řadu domácích i evropských uznání.

Stáhněte si PDF s přehledem vzorníků pro tisk ZDE

 

cmykprehled720

 

NĚKDO O TOM JENOM MLUVÍ, JINÝ TO SKUTEČNĚ DĚLÁ.

DTP STUDIO je nejen jedním z nejvýznamnějších prodejců vzorníků RAL a PANTONE, ale je největším producentem vzorníků CMYK ve střední Evropě. Originální řešení těchto vzorníků se středovým porovnávacím otvorem přináší koncovému uživateli významnou přidanou hodnotu a definice barev v ostatních barevných prostorech pak umožňuje využití vzorníků i pro elektronické publikování a internet. 


alt CENY A OBJEDNÁVKY alt Barevné vzorníky CMYK alt ZDE alt

Nenašli jste odpověď ani v jednom z výše uvedených bodů? Není nic jednoduššího než zatelefonovat (tel.: 244-466-666, 777-788-345) nebo poslat mail na dotaz(zavináč)dtpstudio.cz

Corel, Pinnacle, Pantone, CMYK, RAL, NCS, LightBOX | dtpstudio.cz

Corel, Pinnacle, Pantone

CMYK, RAL, NCS, LightBOX